Notícies

06/05/2016
L’Ajuntament de L’Hospitalet presenta el Pla Director  de Cooperació Internacional L’H 2016-2019 a les entitats socials i de cooperació
Veure imatge de PDCI L'H 2016-2019 (nova finestra)
El director del Programa de Cooperació de l’Ajuntament, Nicolás Cortés i  una trentena d’entitats han participat en el debat i han col•laborat en l’elaboració del document  final de treball del Pla Director de Cooperació Internacional L'H 2016-2019.

El primer tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació, Planificació, Desenvolupament Econòmic i Ocupació  de l’ajuntament de L’Hospitalet, Francesc J. Belver,  va presentar el document  final  a les entitats socials i de cooperació del municipi  i de l’entorn metropolità.

El Pla  Director de Cooperació  Internacional de L’H és un  instrument participatiu que planteja una millora en les relacions entre ciutats i la coordinació en les accions de cooperació amb altres administracions. A més a més, pretén reforçar el paper dels ciutadans, ser present en fòrum i organismes que treballin la temàtica de manera activa i ser un model rigorós que simplifiqui  formes i processos; tot en el marc del Drets Humans consolidats i emergents, i amb la col•laboració dels diferents actors del territori: governs locals, entitats socials, ciutadania, empreses, universitats, entre d’altres.

El document destaca  les prioritats d’execució a L’Hospitalet en  quatre  àmbits: la cooperació entre municipis i administracions, la salut i el combat de les pandèmies, la creació d’un teixit productiu i desenvolupament econòmic, i l’educació en tots els àmbits. La reunió va servir també per  incorporar noves línies prioritàries: donar rellevància als temes de gènere en tota la seva amplitud per tenir un paper més destacat en el Pla  i el respecte a les persones per qüestió  d’orientació sexual;  dos aspectes que recollirà el document un cop  finalitzada  la sessió.
Dia: 04/05/2016 Hora: 19 h
Lloc: Sala Noble de Ca n'Arús
Rbla de la Marina, 421 1è pis
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans