Notícies

25/10/2017
Celebració de l'últim taller commemorativo per a destacar aquesta edició de Aproximació a  l'Àfrica Subsahariana
Veure imatge de Fotos del taller (nova finestra)
Aquest proper dijous 26 d'octubre, a las instalaciones de l'EMMCA, es celebrarà l'últim taller commemoratiu per destacar aquesta edició de "Aproximació a l'Àfrica Suhsahariana" i comptarem amb la presència del Regidor senyor Quiros per aquest fin de festa. Un dels puntals del Pla Director l'H 2016-19, Cooperació Internacional és Justícia Global del nostre municipi és la Sensibilització. Això inclou la tasca divulgativa i pedagògica, tant des del punt de vista sociopolític i geogràfic com l'associatiu; però no podem oblidar la faceta cultural. És en aquest últim marc on s'ubica el taller "Aproximació a la dansa i la música africana" que imparteixen l'Associació Djumbai, entitat especialitzada en tasques de cooperació a l'Àfrica Subsahariana, concretament a Guinea Bissau i Senegal.
En aquest taller, la ballarina Anna M'Bengue, formada al Conservatori de Dakar, ha realitzat l'activitat "Aproximació a la dansa africana" on mostra pas a pas la base de les danses africanes, d'una manera pràctica i lúdica; de la mateixa manera el percussionista Thairou Dabo ha dut a terme l'activitat "Aproximació a la música africana" on familiaritza als xavals amb els diferents instruments de percussió a les aules.
Les dues activitats s'han programat directament en els centres de primària per a alumnes de 8 a 11 anys, durant el curs escolar 2016-2017. S'ha cobert més de 14 centres, arribant a més de 550 nens de la Ciutat.
En aquest curs, a més, hem comptat amb el suport de la "Escola Municipal de Música i Centre de les Arts de L'Hospitalet - L'EMMCA" on s'ha dut a terme l'activitat "Els sons i a els valors de la música africana "a càrrec del Griot Nino Galissa de Guinea Bissau i que l'ha impartit 32 tallers entre més de 800 alumnes d'entre la pròpia escola de música i alumnes de l'ESO (11 a 12 anys) de centres educatius de l'Hospitalet que s'han desplaçat a L'EMMCA.

L'H digital TV

Vídeo del dia de la cloenda
Dia: Dijous 26 de Octubre
Hora: de 15:15 a 16:15h
Lloc: instalacions de l’EMMCA
Avinguda Vilanova, 32 - 08902 L'Hospitalet de Llobregat
Telf.: 93 335 92 16 - emusica.arts@l-h.cat
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans