Notícies

31/01/2020

EngLHoba't taller audiovisiual de cinema cooperatiu 2020

Veure imatge de  EngLHoba't taller audiovisiual de cinema cooperatiu 2020 (nova finestra)

El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix de nou l'any 2020 el taller audiovisual de cinema cooperatiu "EngLHoba't".
Taller que vol fomentar la reflexió dels i les joves sobre què vol dir cooperar per un món global més just. El taller es fa a través de l'audiovisual, amb la intenció de què les joves i els joves valorin els Drets Humans, la Cultura de la Pau, la Convivència i la Cohesió Social com a fites reals i vivencials. Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48?h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius d'IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o bé en Casal de Joves. Qui participi en els tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al X Festival MetropoL'His / GlobaL'H que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes d'octubre del 2020.

Per trobar més informació: INTRO i per reservar AQUÍ

Taller audiovisiual EngLHob't adreçat a ESPO, joves a partir de 16 anys i ESO: 14-16 anys

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans