Notícies

08/01/2018
Taller de cinema cooperatiu EngLHoba't  (2018)
Veure imatge de Imatge (nova finestra)
El Programa de Cooperació i Solidaritat us ofereix un taller audiovisiual de cinema cooperatiu "EngLHoba't" amb l'objectiu de fomentar la reflexió de les joves i dels joves sobre el significat de cooperar per aconseguir un món global més just.
Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius de IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o be en Casal de Joves. Qui participi als tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al X Festival MetropoL'His / GlobaL'H que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes d'octubre del 2017. Aquest any ha aumentat el número d'escoles a les que s'ofereix.

Per concertar l'hora  ho heu de fer en el correu: mjfandos@l-h.cat  i les reserves a traves de la guia INTRO
Taller audiovisiual EngLHoba't adreçat a ESO:  14-16 anys.  ESPO:  A partir de 16 anys.  Pares i mares, AMPA.  Entitats, estudiosos i interessats.  Educació en el lleure.
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans