Notícies

03/11/2017
Exposició Ciutats per la Justícia Global
Veure imatge de Imatge de la campanya (nova finestra)
Aquesta exposició pretén apropar la idea dels Objectiivos del Desenvolupament Sostenible com un gran procés de coherència en les polítiques de cooperació. Les institucions han de alienar amb la ciutadania, de manera eficaç, en l'eradicació de les misèries i perills que pateix la Humanitat.
És especialment destacable el paper de política pública i de coordinació de necessitats en aquests ODS. No obstant això l'eix de l'exposició és el seu desplegament en el món municipal. Volem mostrar el creixement de les urbs i les variants demogràfiques. A partir d'aquí, l'exposició se centra en tres apartats dels ODS. En concret el 3r, el 4t i el 11è que giren en relació a l'atenció i prevenció sanitària, l'ensenyament i la importància de les ciutats com a eix institucional i de desenvolupament humà. Exposem també la simetria entre el nostre Pla Director L'H 2016-19 "Cooperació Internacional és Justícia Global" amb els esmentats eixos dels Objectius Desenvolupament Sostenible.
El programa inclou xerrades i debats en educació secundària i difusió en l'àmbit acadèmic i universitari, així com, en mitjans de comunicació de l'àmbit municipal.
Dia:16 de novembre
Hora:18,30h
Lloc: Biblioteca Josep Janés
carrer del Dr. Marí i Julià, 33 de L’Hospitalet, metro L5 i L9, Collblanc
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans