Notícies

12/06/2019
XXV Festa de la Diversitat de L'Hospitalet
CartellVeure imatge de Cartells de la festa al llarg dels anys (nova finestra)
La Festa de la Diversitat vint-i-cinc anys després del seu naixement, de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa vol donar a conèixer la riquesa cultural que convivia als barris amb l'arribada dels veïns i veïnes procedents d'altres països i continents. Quan en parlem, pensem en un esdeveniment que enguany compleix el vint-i-cinc aniversari, La Festa de la Diversitat té un objectiu festiu, però també solidari i de cohesió social. S'hi comparteixen cultura i diversió amb espais de debat, jocs, tallers, circ, música, teatre i moltes altres activitats educatives i recreatives.
Tot això posa de manifest que plegats volem crear un espai de convivència intercultural en el qual hem de continuar treballant, a fi de contribuir a la petjada col·lectiva que entre tots i totes estem construint al nostre barri de Collblanc-la Torrassa.
La Festa de la Diversitat és una mostra de la riquesa cultural de què disposem, on els infants tenen un paper destacat per la importància de l'educació en valors, essencial
per a la convivència. És una cita festiva que no oblida les grans qüestions pendents avui a tot el món.

Dia: Diumenge 13 de juny de l'any 2019
Lloc: Parc de la Marquesa
08904 L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans