Notícies

12/06/2019
XXV Festa de la Diversitat de L'Hospitalet
Veure imatge de Cartells de la festa al llarg dels anys (nova finestra)
La Festa de la Diversitat 25 anys després del seu naixement, de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa vol donar a conèixer la riquesa cultural que convivia als barris amb l'arribada dels veïns i veïnes procedents d'altres països i continents. Quan en parlem, pensem en un esdeveniment que enguany compleix el vint-i-cinc aniversari, La Festa de la Diversitat té un objectiu festiu, però també solidari i de cohesió social. S’hi comparteixen cultura i diversió amb espais de debat, jocs, tallers, circ, música, teatre i moltes altres activitats educatives i recreatives.
Tot això posa de manifest que plegats volem crear un espai deconvivència intercultural en el qual hem de continuar treballant, a fi de contribuir a la petjada col·lectiva que entre tots i totes estem construint al nostre barri de Collblanc-la Torrassa.
La Festa de la Diversitat és una mostra de la riquesa cultural de què disposem, on els infants tenen un paper destacat per la importància de l’educació en valors, essencial
per a la convivència. És una cita festiva que no oblida les grans qüestions pendents avui a tot el món.
Dia: Diumenge 13 de juny de l'any 2019
Lloc: Parc de la Marquesa
08904 L'Hospitalet
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans