Notícies

08/10/2019

Presentació del Festival de curtmetratges de L'Hospitalet Global i Metropolis 2019

Veure imatge de Cronologia dels actes (nova finestra)
Els curtmetratges que es presentan al Festival han de seguir tres premisses que es faran públiques aquest divendres dia 11 d'octubre a les 19 h, dia  de  l’acte  de  presentació  del  Festival, a l’Auditori de les instal·lacions de IFP Planeta a L’Hospitalet.

PREMISSA NÚMERO 1:Haurà d’aparèixer en el curtmetratge, ja sigui en imatge, text o argument, la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, tenint pes en el desenvolupament de la història.
PREMISSA NÚMERO 2:La fraseque es digui als/les participants haurà d’aparèixer en l’obra.
PREMISSA  NÚMERO  3:L’acció  o  objecte  que  es  digui  als/les  participants  haurà d’aparèixer en el curtmetratge.*Totes les premisses han d’estar ben integrades en la narració de la història.

Al Festival Internacional de Curts de Cooperació, Global,  poden presentar-se els curtmetratges o obres d'animació originals que estiguin filmades a partir de 2016, la durada màxima de les quals ha de ser de 15 minuts, incloent títols de crèdit. El contingut pot ser documental o de ficció.  L'edat  de  les  persones  participants  en  la  data  de  finalització  de  les  seves obres ha de ser de 35 anys o menor. Les obres presentades han de promoure un o més  dels  següents  temes:  la  defensa  dels  Drets  Humans,  la  cultura  de  la  pau,  la convivència  i  la  cohesió  social,  així  com  els  objectius  de  desenvolupament sostenible (ODS)

Spot Festival de Curts L' Hospitalet METROPOLHIS GLOBALH 2019

Presentació del Festival

Dia: Divendres 11 d'octubre de 2019 a les 19 h
Lloc: Auditòri IFP Planeta L'Hospitalet

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans