Notícies

28/04/2017
PRESENTACIÓ DEL PLA DIRECTOR L’H 2016-2019: COOPERACIÓ INTERNACIONAL ÉS JUSTÍCIA SOCIAL GLOBAL
Veure imatge de Invitació a l'acte (nova finestra)
El dia 3 de maig, 2017, tindrà lloc a l’Harmonia. Espai d’Art de L'Hospitalet, la presentació del Pla director L’H 2016-2019: cooperació internacional és justícia global.

En un món on les ciutats tenen un pes cabdal, cal que es caracteritzin pel principi de la solidaritat. A L’Hospitalet el nostre compromís solidari i social ve de lluny: vam ser dels primers ajunta-ments de Catalunya amb un pla director en l’àmbit de la cooperació internacional, el 2003; Avui celebrem tots aquests anys de compromís amb la cooperació inter-nacional, concebut com a política pública, transparent i participativa, entroncada amb la tasca que desenvolupa l’Organització de les Nacions Unides, amb la qual compartim el mateix full de ruta per promoure el benestar comú, que de manera ambiciosa intenta assolir amb la planifi-cació de l’Agenda 2030 dels Objectius del Desenvolupament Sostenible (ODS)

El quart Pla Director de Cooperació Internacional té com a prioritat garantir l’estat del benestar, tenint com a elements clau la sanitat, l’educació i la creació d’ocupació i riquesa. La nostra concepció de la cooperació va lligada amb el nostre compromís amb els drets humans, continuant amb l’esperit amb el qual L’Hospitalet va signar la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la ciutat, aprovada a Saint-Denis (França), el 18 de maig de 2000.

Tenim el convenciment que tot el treball de cooperació és una tasca comuna. Aquest text és un treball coral, un procés participatiu, un esforç de síntesi en el qual col•laboren entitats, col•lectius, ONG experimen-tades, universitats, sindicats i l’Administració local. El nostre repte és construir un món millor, més just i solidari. Fem-ho possible entre tots

Transmissió de l'acte en tecnologia de streaming a partir del començament a les 18,30 h a l'enllaç

Publicació de la notícia a L'H digital. Mitjans de comunicació de L'Hospitalet

Butlletí dels governs locals i Europa de la Diputació de Barcelona
DIA: 3 de maig 2017
Hora: 18,30h
Lloc: Harmonia. Espai d'Art
Adreça: Plaça de Josep Bordonau i Balaguer, 6
08901 L'Hospitalet
Telèfon: 93 338 13 96
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans