Notícies

20/03/2019

Trobada Model municipalista de Cooperació pel Desenvolupament - ODS

Veure imatge de Endavant solidaris! pàgina 1 (nova finestra)
El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global i aquests quatre anys, han suposat noves accions i també reivindicacions de la història més recent, “30 anys de cooperació internacional 1986-2016”. Han estat temps de reflexió sobre models de cooperació, sobre eficàcia de l’ajuda, també de treball conjunt amb els ciutadans que cooperen internacionalment, ja que la ciutat, el municipi, no tan sols és una realitat administrativa i institucional, és la suma dels seus ciutadans. En el nostre cas, la cooperació de L’Hospitalet és també la història de petits col·lectius solidaris, ONG i teixit educatiu, cultural o esportiu.
El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global ja va suposar un pas més en el compromís de L’Hospitalet per la justícia social global, que els diferents pressupostos i accions s’han encarregat de corroborar. S’ha fonamentat en tres elements clau: desenvolupament, participació i sensibilització. Tot plegat, dins d’un context internacional on es debaten nous objectius de les Nacions Unides, l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Aquesta síntesi recull algunes de les activitats d’aquests anys: treball honest i sostenible, valors i pedagogia, més de 50 xerrades i exposicions als centres educatius de la ciutat, compromís i seguiment dels ODS. Els nostres criteris sorgeixen en paral·lel a aquest debat. També cal tenir en compte el conflicte sirià i la corresponent ajuda al territori i la solidaritat amb els refugiats.
Nous temps per a la cooperació internacional municipal, que donen lloc a noves fortaleses. Motivació ciutadana   Endavant solidaris!!!!!!

La notícia a LHDIGITAL.CAT:
lhdigital.cat  

Dia: 21 de març de 2019
Hora: 19 h
Lloc: Sala d'actes del Centre Cultural Metropolità Tecla Sala

Podeu seguir l'acte en directe a partir de les 19h  AQUÍ (obrir amb Google Chrome o Firefox)

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans