Notícies

20/04/2018
Les escoles de L'Hospitalet, han començat a exhibir l'Exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible. L' exposició a l'escola Jaume Balmes
Veure imatge de Exposició i xerrada en la escola Jaume Balmes (nova finestra)
Al vestíbul de la  escola Jaume Balmes l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut disfrutar alumnes, professors, i personal del centre, així com de la xerrada sobre els objectius (ODS), que són el resultat d’un procés de negociació que va involucrar als 193 Estats Membres de l’ONU i també la participació sense precedents de la societat civil i altres parts interessades.
Són 17 objectius de desenvolupament sostenible amb 169 metes a diferència dels 8 Objectius de Desenvolupament del Mil•lenni (ODM) amb 21 metes. Els ODS són d’ampli abast, perque s’abordan els elements interconnectats del desenvolupament sostenible: el creixement econòmic, la inclusió social i la protecció del medi ambient. Els complexos desafiaments que existeixen al món avui dia exigeixen que una àmplia gamma de qüestions estiguin cobertes, i abordar les causes fonamentals dels problemes i no només els símptomes.
 

 
Dates de l'exposició:

Del 12/03/2018 al 23/03/2018 al vestíbul de l'escola Jaume Balmes 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans