Notícies

16/11/2020
Gala final i entrega de premis del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2020
Gala final i entrega de premis del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2020Veure imatge de La Gala virtual (nova finestra)
La Gala Final de lliurament dels premis del Festival de Curtmetratges de l'Hospitalet, l'hem gaudit virtualment aquest any, a causa de les raons que la COVID-19 ens ha imposat. Presentats els premis de les dues categories Global'h i Metropol'his, els premis han estat per:
 
En la categoria Global'h, que comprèn curts de cooperació internacional:
El premi d'animació ha estat pel curt Un día en el parque, de Diego Porral. El segon premi ha estat per a Pipo et lÀmour Aveugle d'Anatole Zangs i Solange Frejean i el 1r premi Global'h de curts de Cooperació Internacional és per Migrants  d'Hugo Caby.
 
En la segona categoria del Festival, Metropol'his, on en 48 hores s'ha d'escriure el guió, triar localitzacions i rodar un curt a partir de 3 premisses. Els premis han estat: el premi a la millor fotografia, per a Tobias Saied del curtmetratge Cinco.  El premi al millor guió per a Daniel Linero, del curtmetratge Compi de pisoPremi a la millor direcció  per a Oscar Garcia Morilla del curt Compi de piso.  Premi al 2n millor curtmetratge del Metropol'his, Atzucac d'Anna Mundet. I el 1r Premi Metropol'his és per  Cinco  de Tobias Saied.
 
 

Dia: Dissabte dia 14 de novembre de 2020   Hora: 18 h
Lloc: Gala Virtual

Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans