Notícies

09/01/2017
TALLER APROPAT A L'AFRICA SUBSAHARIANA (2017)
Veure imatge de Tallers (nova finestra)
El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix  a les escoles el taller “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” L'objectiu del Programa és la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i es vol difondrà entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet

Les activitats programades per aquest taller son:

Activitat 1 - Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix a donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans que donaran a conèixer amb suport audiovisual i a traves de la musica en directe la historia social dels instruments en el món africà. És un intercanvi de vivències per acostar-los a la realitat i a les estructures de societat comunitària africana. La idea és fer una xerrada introductòria del tipus de instruments originaris de l'Africa acompanyada d'una instrumentalització de percussió i d'instruments de vent.
Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació de les danses africanes per una ballarina de l'Àfrica que ens mostrarà els significat i el propòsit dels balls per introduir al alumnat als costums socials de la vida africana. Els alumnes aprendran alguns balls i gaudiran de manera activa de la dansa africana. Es un punt de partida per explicar la història i les creences des de lo màgic i també la realitat sociopolítica actual de l'Àfrica
És imprescindible per a  poder oferir el taller sense càrrec, que l’escola estigui interessada en fer les dues activitats.

Heu de reservar a través de: INTRO una setmana sencera de dilluns a divendres i una vegada feta la reserva concretarem el dia i l’hora per a cada activitat per correu electrònic o telèfon:
934029984
mjfandos@l-h.cat;cooperacio@l-h.cat

La notícia a la TV de L'H

 
Activitat adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans