Notícies

08/11/2018
Cloenda del taller APROPAT A L'AFRICA SUBSAHARIANA a l'EMMCA (2018)
Veure imatge de Fotos de la cloenda (nova finestra)
Hem celebrat la cloenda de los talleres  “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” a l' EMMCA.
15 tallers de música i dansa africana que s'han realitzat a l'EMMCA  amb l'objectiu de conscienciar sobre la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i difondra-ho  entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet.

 El taller vol treballar la situació sociopolítica i econòmica dels països en vies de desenvolupament i  valorar l'impacte que pot tenir la Cooperació al Desenvolupament en aquestes zones. El taller esta adreçat als centres educatius de secundària i batxillerat de L'Hospitalet i als estudiants de la Escola Municipal de Música de L'Hospitalet (EMMCA)

Les activitats programades per aquest taller son:

Activitat 1 -Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix en donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans

Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació per una ballarina de danses africanes.

 

Dia: 8/11/2018
Lloc: EMMCA
Hora: 18,30
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans