Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: ... 6 
 • Veure imatge de Imatge (nova finestra)
  02/03/2018
  Es tracta d'una exposició sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, dirigida al públic en general que torna a exposar-se en diferents espais de la ciutat de L'Hospitalet i Baix Llobregat.
  L'exposició  que també arribarà a diferents escoles de la ciutat, anirà acompanyada en aquestes, d'una xerrada amb els alumnes sobre els Objectius.
  El vuitè objectiu de desenvolupament del Mil·lenni (ODM), que inclou des de reduir la pobresa extrema fins frenar la propagació de la SIDA i garantir l'accés a una educació primària, segueix un model acordat per tots els països del món i totes les institucions de desenvolupament. Han servit d'estímul sense precedents per suplir les necessitats dels més pobres. L'ONU treballa conjuntament amb els governs, la societat civil i altres organitzacions per aprofitar l'impuls generat pels Objectius de Desarrrollo del Mil·lenni i continuar avançant amb un ambiciós programa de desenvolupament per a després.

  Versió interactiva del MAPAMUNDI DELS DRETS HUMANS:

  Els conflictes armats, la violència de gènere, l’espoli de recursos naturals, el tràfic de persones… Són manifestacions de la violència que es produeixen des de fa segles arreu del planeta, a cada regió del món.
  Les notícies ens arriben de forma inconnexa, però si poséssim en un mateix mapa tots aquests esdeveniments podríem començar a establir algunes relacions de causa-efecte entre ells. Les vulneracions dels drets humans arreu del món posen en relleu la interdependència dels éssers humans en el planeta i, per tant, la necessitat de protegir aquests drets a escala global. Però, les iniciatives de defensa dels drets humans es multipliquen i creixen les aliances entre moviments socials de diversos continents. Algunes d’aquestes lluites les poden trobar en el mapa

  Els ODS video

  FORMULARI per a sol.licitar l'exposició 2018
 • Veure imatge de Imatge (nova finestra)
  08/01/2018
  El Programa de Cooperació i Solidaritat us ofereix un taller audiovisiual de cinema cooperatiu "EngLHoba't" amb l'objectiu de fomentar la reflexió de les joves i dels joves sobre el significat de cooperar per aconseguir un món global més just.
  Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
  Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius de IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o be en Casal de Joves. Qui participi als tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al X Festival MetropoL'His / GlobaL'H que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes d'octubre del 2017. Aquest any ha aumentat el número d'escoles a les que s'ofereix.

  Per concertar l'hora  ho heu de fer en el correu: mjfandos@l-h.cat  i les reserves a traves de la guia INTRO
 • Veure imatge de Fitxa de l'activitat (nova finestra)
  01/01/2018
  El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix  a les escoles el taller “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” que es farà des del 15/01/2018 fins al 31/05/2018.
  L'objectiu del Programa és la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i es vol difondrà entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet.

   El taller vol treballar la situació sociopolítica i econòmica dels països en vies de desenvolupament i  valorar l'impacte que pot tenir la Cooperació al Desenvolupament en aquestes zones. El taller esta adreçat als centres educatius de secundària i batxillerat de L'Hospitalet i als estudiants de la Escola Municipal de Música de L'Hospitalet (EMMCA)

  Les activitats programades per aquest taller son:

  Activitat 1 -Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix en donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans

  Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació per una ballarina de danses africanes.

  Per trobar tota la informació i fer la reserva formal  de taller  AQUÍ /  INTRO

Pàgina de resultats: ... 6 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans