Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • Veure imatge de Rebuda (nova finestra)
  22/06/2018
  Dintre del Programa para jóvenes estudiantes refugiados o procedentes de zonas de conflicto desenvolupat per la Universitat de Barcelona i amb el suport de tres municipis, L'Hospitalet, Barcelona i Viladecans, tres estudiants siris han estat rebuts pel primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de L'Hospitalet, senyor Franc Belver, responsables de la Universitat de Barcelona i entitats de la ciutat properes a aquesta temàtica. La Universitat de Barcelona ha organitzat un curs pont pioner a Europa, en el qual, els estudiants tot i continuar els seus estudis formals, estudiant també català, castellà i drets humans, becats per la Universitat de Barcelona i els municipis participants en el Programa.
  A l'espera d'un quart estudiant, els tres estudiants són Rahaf Bayazi, estudiant de Dret Internacional, Mohammad Alhaj Al Othman, estudiant d'Art i Muhannad Issa, que cursa un Master en Ingenyeria

  Notícia a TV L'H digital
 • Veure imatge de Dia de la presentació (nova finestra)
  14/06/2018
  Presentació de la quarta edició del còmic  Vinyetes a l’Escola per la Solidaritat. Aquest còmic recull les millors historietes il·lustrades dels alumnes premiats al taller de Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global fet a les escoles de primària de la nostre ciutat. Es una mostra del talent i la creativitat dels nostres joves, així com de les seves propostes per construir un món millor amb els valors de la pau, la solidaritat, la cooperació i la difusió dels Drets Humans
   
  El còmic
  L'Hdigital
  Notícia a TV L'H digital _a partir del minut 07:16
  Galeria fotogràfica de L'Hdigital
  Video
 • Veure imatge de Fotos de la Gala final dia 8 de juny del 2018 (nova finestra)
  08/06/2018
  Gala Final de presentació de les històries realitzades en el tallers audiovisuals de  cinema cooperatiu "EngLHoba't",  activitat  programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
   
 • Veure imatge de INSTITUT EDUARD FONTSERÈ (nova finestra)
  05/06/2018
  L'exposició sobre els ODS al vestíbul a l' Institut Eduard Fontseré

  Principis dels ODS

  •Universals: Impliquen a tots els països, independentment del seu nivell de desenvolupament econòmic.
  •Globals: Aborden els desafiaments locals, nacionals i transnacionals més urgents dels nostres temps.
  •Integrals: És una agenda interconnectada en totes les seves dimensions i a tots els nivells:  entre reptes, països i diferents nivells de govern.
  •Mesurables: èmfasi en la necessitat de mesurar el seu assoliment  mitjançant indicadors
  •Ambiciosos: No deixen enrere a ningú (leave no-one behind).
  •Inclusius: Impliquen a tots els nivells de govern i a totes les parts interessades en un esforç col·lectiu per al desenvolupament sostenible.
  •Multidimensionals: Inclouen les 3 dimensions del Desenvolupament Sostenible (econòmica, social i mediambiental).
  •Basats en l’experiència adquirida dels ODM
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans