Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 
 • Veure imatge de Endavant solidaris (nova finestra)
  20/03/2019
  El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global han suposat noves accions i també reivindicacions de la història més recent, “30 anys de cooperació internacional 1986-2016”. Han estat temps de reflexió sobre models de cooperació, sobre eficàcia de l’ajuda, també de treball conjunt amb els ciutadans que cooperen internacionalment, ja que la ciutat, el municipi, no tan sols és una realitat administrativa i institucional, és la suma dels seus ciutadans. En el nostre cas, la cooperació de L’Hospitalet és també la història de petits col·lectius solidaris, ONG i teixit educatiu, cultural o esportiu.
  El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global ja va suposar un pas més en el compromís de L’Hospitalet per la justícia social global, que els diferents pressupostos i accions s’han encarregat de corroborar. S’ha fonamentat en tres elements clau: desenvolupament, participació i sensibilització. Tot plegat, dins d’un context internacional on es debaten nous objectius de les Nacions Unides, l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
  Aquesta síntesi recull algunes de les activitats d’aquests anys: treball honest i sostenible, valors i pedagogia, més de 50 xerrades i exposicions als centres educatius de la ciutat, compromís i seguiment dels ODS. Els nostres criteris sorgeixen en paral·lel a aquest debat. També cal tenir en compte el conflicte siri i la corresponent ajuda al territori i la solidaritat amb els refugiats.
  Nous temps per a la cooperació internacional municipal, que donen lloc a noves fortaleses. Motivació ciutadana   Endavant solidaris!!!!!!
 • Veure imatge de Col•legi Pineda (nova finestra)
  19/02/2019
  Al vestíbul del Col•legi Pineda l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut gaudir alumnes, professors, i personal del centre, així com la xerrada sobre els objectius (ODS)

  "Objectiu 4. Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom"

   
 • Veure imatge de Imatge (nova finestra)
  31/01/2019
  El Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L'Hospitalet, ofereix als centres de primària de la ciutat 16 tallers sobre els Drets Humans i la Ciutadania Global. La intenció es  utilitzar el còmic com a mitja d'expressió vàlid  per tractar especialment temes de l'educació pel desenvolupament , els Drets Humans i la Ciutadania Global.

  Podeu fer la reserva AQUÍ

  Per trobar tota la informació, la fitxa del taller  i les instruccions  AQUÍ

 • Veure imatge de Col·legi Xaloc (nova finestra)
  21/01/2019
  Al vestíbul del Col·legi Xaloc l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut gaudir alumnes, professors, i personal del centre, així com la xerrada sobre els objectius (ODS)

  "Objectiu 4. Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom"

  Aprenent sobre l'ODS 4
   
Pàgina de resultats: 1 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans