Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • Veure imatge de Imatge (nova finestra)
  08/01/2018
  El Programa de Cooperació i Solidaritat us ofereix un taller audiovisiual de cinema cooperatiu "EngLHoba't" amb l'objectiu de fomentar la reflexió de les joves i dels joves sobre el significat de cooperar per aconseguir un món global més just.
  Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
  Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius de IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o be en Casal de Joves. Qui participi als tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al X Festival MetropoL'His / GlobaL'H que se celebrarà a la nostra ciutat durant el mes d'octubre del 2017. Aquest any ha aumentat el número d'escoles a les que s'ofereix.

  Per concertar l'hora  ho heu de fer en el correu: mjfandos@l-h.cat  i les reserves a traves de la guia INTRO
 • Veure imatge de Fitxa de l'activitat (nova finestra)
  01/01/2018
  El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix  a les escoles el taller “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” que es farà des del 15/01/2018 fins al 31/05/2018.
  L'objectiu del Programa és la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i es vol difondrà entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet.

   El taller vol treballar la situació sociopolítica i econòmica dels països en vies de desenvolupament i  valorar l'impacte que pot tenir la Cooperació al Desenvolupament en aquestes zones. El taller esta adreçat als centres educatius de secundària i batxillerat de L'Hospitalet i als estudiants de la Escola Municipal de Música de L'Hospitalet (EMMCA)

  Les activitats programades per aquest taller son:

  Activitat 1 -Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix en donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans

  Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació per una ballarina de danses africanes.

  Per trobar tota la informació i fer la reserva formal  de taller  AQUÍ /  INTRO

Pàgina de resultats: 1 2 3 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans