Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • Veure imatge de Els Juliols 2018 (nova finestra)
  11/07/2018
  El  Programa de Cooperació organitza una proposta multidisciplinària de Sensibilització, majoritàriament en col•laboració amb les nostres entitats i ONG's, comprèn des de curtmetratges fins a còmic, de conferències a formació musical, també algunes edicions. I procurem també apostar per la formació, en aquesta ocasió per un model de cultura de  pau, però també amb paràmetres acadèmics. Per això us oferim els dos cursos que la Universitat de Barcelona organitzarà dins del seu programa Els Juliols.
  Els cursos se celebraran tant matins com tardes al Centre Cultural Tecla Sala.

  Els cursos que reben el suport del Programa de Cooperació i Solidaritat dintre de Els Juliols són:

  Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional 
  Català
  20 hores
  del 2 al 6 de juliol de 2018
  De 16 a 20.30 h
  L'Hospitalet de Llobregat
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala
  Article sobre la temàtica del curs aparegut a el inconformista digital

  Memòria històrica, drets humans i cooperació internacional
  Català
  20 hores
  del 2 al 6 de juliol de 2018
  De 9.30 a 14 h
  Centre Cultural Metropolità Tecla Sala


   
 • Veure imatge de Rebuda (nova finestra)
  22/06/2018
  Dintre del Programa para jóvenes estudiantes refugiados o procedentes de zonas de conflicto desenvolupat per la Universitat de Barcelona i amb el suport de tres municipis, L'Hospitalet, Barcelona i Viladecans, tres estudiants siris han estat rebuts pel primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de L'Hospitalet, senyor Franc Belver, responsables de la Universitat de Barcelona i entitats de la ciutat properes a aquesta temàtica. La Universitat de Barcelona ha organitzat un curs pont pioner a Europa, en el qual, els estudiants tot i continuar els seus estudis formals, estudiant també català, castellà i drets humans, becats per la Universitat de Barcelona i els municipis participants en el Programa.
  A l'espera d'un quart estudiant, els tres estudiants són Rahaf Bayazi, estudiant de Dret Internacional, Mohammad Alhaj Al Othman, estudiant d'Art i Muhannad Issa, que cursa un Master en Ingenyeria

  Notícia a TV L'H digital
 • Veure imatge de Dia de la presentació (nova finestra)
  14/06/2018
  Presentació de la quarta edició del còmic  Vinyetes a l’Escola per la Solidaritat. Aquest còmic recull les millors historietes il·lustrades dels alumnes premiats al taller de Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global fet a les escoles de primària de la nostre ciutat. Es una mostra del talent i la creativitat dels nostres joves, així com de les seves propostes per construir un món millor amb els valors de la pau, la solidaritat, la cooperació i la difusió dels Drets Humans
   
  El còmic
  L'Hdigital
  Notícia a TV L'H digital _a partir del minut 07:16
  Galeria fotogràfica de L'Hdigital
  Video
 • Veure imatge de Fotos de la Gala final dia 8 de juny del 2018 (nova finestra)
  08/06/2018
  Gala Final de presentació de les històries realitzades en el tallers audiovisuals de  cinema cooperatiu "EngLHoba't",  activitat  programada en el context d'intervenció formativa del Festival MetropoL'His (Festival de curts i videoclips en 48h) / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
   
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans