Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • Veure imatge de Cartell 2017 (nova finestra)
  02/08/2017
  Aquesta és la quarta edició del GlobaL’H  i es donarà suport a curtmetratges d’arreu del món que a través del llenguatge audiovisual apropin els valors de la cultura de pau, la convivència i els Drets Humans. Aquesta categoria es caracteritza per un recull d’obres d’altíssima qualitat tècnica i artística que ens interpel•len i ens fan reflexionar sobre tot allò que té a veure amb la justícia social!

  I en la dotzena edició del MetropoL’His, joves companyies podran participar en la gravació d’un curtmetratge en 48 hores.
  Un cop anunciades les tres premisses que han d’aparèixer a tots els curts, les participants posaran en marxa la maquinària creativa. En un sol cap de setmana dissenyaran, gravaran i editaran un curtmetratge únic. Una acció o un objecte, una frase i una localització de L’Hospitalet serà allò que unirà totes les obres!

  Consulta aquí les bases del festival!

  Inscriu-te!

  Vídeo de la presentació
  https://www.youtube.com/watch?v=s1JGzJWDbik
 • Veure imatge de Fitxa de l'activitat (nova finestra)
  26/07/2017
  El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix  a les escoles el taller “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” que es farà des del 15/01/2018 fins al 31/05/2018.
  L'objectiu del Programa és la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i es vol difondrà entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet.

   El taller vol treballar la situació sociopolítica i econòmica dels països en vies de desenvolupament i  valorar l'impacte que pot tenir la Cooperació al Desenvolupament en aquestes zones. El taller esta adreçat als centres educatius de secundària i batxillerat de L'Hospitalet.

  Les activitats programades per aquest taller son:

  Activitat 1 -Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix en donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans

  Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació per una ballarina de danses africanes.

  Per trobar tota la informació i fer la reserva formal  de taller  AQUÍ /  INTRO

 • Veure imatge de LLibre de l'estudi (nova finestra)
  18/07/2017
  La Direcció de Relacions Internacionals de la Diputació de Barcelona, en col•laboració amb el Departament de Geografia de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha realitzat un estudi per conèixer millor les activitats i estratègies d'internacionalització que s'estan impulsant des d'una mostra de municipis de la demarcació, així com els seus principals recursos amb potencial internacional.

  En els darrers anys el perfil internacional de les ciutats i pobles de la demarcació de Barcelona s’ha reforçat notablement i és cada vegada més freqüent que els nostres governs locals s’obrin a l’exterior i generin complicitats amb altres territoris.
   
 • Veure imatge de Els Juliols (nova finestra)
  28/06/2017
  El  Programa de Cooperació organitza una proposta multidisciplinària de Sensibilització, majoritàriament en col•laboració amb les nostres entitats i ONG's, comprèn des de curtmetratges fins a còmic, de conferències a formació musical, també algunes edicions. I procurem també apostar per la formació, en aquesta ocasió per un model de cultura de  pau, però també amb paràmetres acadèmics. Per això us oferim els dos cursos que la Universitat de Barcelona organitzarà dins del seu programa Els Juliols.
  Els cursos se celebraran tant matins com tardes al Centre Cultural Tecla Sala.

  Els cursos que reben el suport del Programa de Cooperació i Solidaritat dintre de Els Juliols són:

  Conflictes armats, construcció de la pau i cooperació internacional

  Memòria històrica i cooperació internacional
   
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans