Notícies

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • Cartell de la Festa de la Diversitat de L'Hospitaet 2022Veure imatge de XXVII Festa de la Diversitat de L'Hospitalet  (nova finestra)
  09/06/2022

  La XXVII Festa de la Diversitat de L'Hospitalet s'ha celebrat en el marc de la Festa Major de Collblanc-Torrassa, una celebració on els participants poden gaudir de moltes propostes lúdiques i culturals, per a festejar la diversitat que hi ha en L'Hospitalet i en el barri.

  Mostres gastronòmiques, balls típics d'Àfrica i de l'Amèrica Llatina i fins i tot un concurs de menjar de síndries van ser algunes de les activitats on s'acumulava gent de totes les edats i nacionalitats.

  Notícia a L'Hdigital

  TV L'Hospitalet   minut: 21:47

 • Cartell de la GalaVeure imatge de Gala Final dels tallers Engloba't  2022 (nova finestra)
  20/05/2022
  De nou es presenta la Gala Final per mostrar les històries realitzades en els tallers audiovisuals de  cinema cooperatiu "Engloba't",  activitat  programada en el context d'intervenció formativa del Festival Global (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament) i del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet ((Festival de curts i videoclips en 48 h) .
   
   
   
   
   
 • CartellVeure imatge de Vacances en Pau (nova finestra)
  19/05/2022

  Vacances en Pau, és un projecte, que és reprèn aquest any a L'Hospitalet, perquè les famílies puguin acollir a casa seva una nena o un nen sahrauí.
  És un projecte que té la intenció de pal·liar la duresa del desert a les nenes i els nens que viuen en un campament de refugiats.
  L'objectiu del projecte Vacances en pau, és l'acollida de nens i nenes sahrauís per famílies de L'Hospitalet.

  Crida a les famílies a la TV

 • Cartell de promoció Els Juliols 2022Veure imatge de 2022 Els Juliols, cursos d'estiu oberts a tothom  (nova finestra)
  30/04/2022

  A partir del dilluns 2 de maig, estarà oberta la matrícula dels cursos d'estiu Els Juliols de la Universitat de Barcelona. En la 25a edició, s'ofereixen seixanta-sis cursos en total, sobre temes d'actualitat, d'interès social i de referència, amb una perspectiva multidisciplinària i crítica.

  Els Juliols compten amb el suport i la col·laboració de l'Ajuntament de L'Hospitalet, de Barcelona i d'altres municipis, de diverses càtedres temàtiques de la UB i d'empreses com Pfizer, Duchenne Espanya, Repsol, Fundació Aula Cine Josep M. Queraltó, Danone, Planeta i Fundació Mir Puig, entre d'altres.
  Els programes comprenen diversos àmbits de coneixement, que inclouen: arts i humanitats, ciències socials i empresa, ciències naturals i de la salut, recursos i estratègies, entre d'altres. Els cursos es duran a terme del 4 al 15 de juliol i els alumnes que s'hi inscriguin entre el 2 i el 20 de maig es beneficiaran d'un preu reduït de la matrícula.

  Cursos d'estiu per a tothom

  Els cursos en els que aquest any col·labora l'Ajuntament de L'Hospitalet són:

  Cooperació i desenvolupament

  Està preparada la universitat per a l'estudiant digital?

  Per a més informació podeu consultar AQUÍ


   

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 

Accès a...

 • https://drive.google.com/file/d/1yvtbLYezMLi3DEihEkeIhrA5bkvba4H7/view?usp=sharing
 • https://drive.google.com/file/d/1zLFKnZ3tSIwvo940bKI1rij17CibgQly/view?usp=sharing
 • Poster de la portada del còmic
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans