Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • Veure imatge de Inauguració (nova finestra)
  08/08/2018
  Podreu gaudir d'aquesta exposició organitzada conjuntament amb el Consolat d'Ucraïna a Barcelona, per apropar-vos a l'artesania i vocació artística de la seva gent. La riquesa de L'Hospitalet radica en la gent, també en la diversitat d'orígens, alguns d'ells refugiats de conflictes. Molts ucraïnesos varen fugir de les problemàtiques de la regió Est que es troba a prop de la zona de combat i s'han establert a L'Hospitalet. Ara ens brinden una mostra de la seva vida, plena de diferències segons les regions i tendències culturals influenciades pels processos polítics i de globalització però mantenint l'essència de la seva tradició. De la mà de les pintores. Olena Ucraintseva i Anna Torkaienko ens aproparem i coneixerem la seva cultura i veurem el procés de transformació cultural que es duen a terme al món. També tindrem l'oportunitat d'intercanviar opinions i crear vincles culturals.

  Notícia a TV L'H
 • Veure imatge de Festival (nova finestra)
  31/07/2018
  Joves per la Igualtat i la Solidaritat juntament amb l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, convoquen la  V Edició del Global’H i  la XlIII Edició del Metropol’His.

  V GLOBAL’H Festival Internacional de Curts de Cooperació. Es tracta d'un concurs Internacional de curtmetratges de ficció i animació de màxim 15 minuts filmats a partir del 2015. Els curtmetratges han de promoure la defensa dels Drets Humans, la Cultura de la Pau, la convivència o la cohesió social.
  XIII  Metropol’His Festival de Curts 48h. És un concurs on disposes de 48 hores per escriure el guió, triar les localitzacions, realitzar la planificació, dirigir, actuar, rodar, muntar i editar un curtmetratge de màxim 5 minuts, a partir de 3 premis

  Vídeo de la presentació
  Consulta aquí les bases del festival!

  Inscriu-te!:
  V GLOBAL’H
  XIII  Metropol’His

   Notícia i entrevista a TVL'H minut 23:34
 • Veure imatge de Pàgina: Cercador d'activitats (nova finestra)
  31/07/2018
  El Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L''Hospitalet inicia un any mes la 5a edició  del taller de Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global.
  Esta dirigit als alumnes de 5é de primària de L’Hospitalet.

  Aquest taller esta previst impartir-lo durant el curs 2018-19 a partir de l’1/1/18 fins el 31/5/19. Cal que feu-ho la reserva per INTRO el més aviat possible.
  Teniu que introduir l’usuari i contrasenya de la vostre escola. En cas que no el recordeu podeu trucar a Cristina Lope d’educació Tel:934036850 o enviar-li un correu electronic a intro.educacio@l-h.cat.
  Després anar a reserva d’activitats i escollir 2018-19 i el nom de l’activitat: Taller Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global

  Es tracte d’una activitat subvencionada per la Diputació de Barcelona. És una activitat gratuïta per a les escoles.

  Per trobar tota la informació i les instruccions  AQUÍ
 • Veure imatge de ODS ONUHabitat (nova finestra)
  20/07/2018
  L'Informe de Síntesi sobre Ciutats i Comunitats Sostenibles ha estat la principal aportació d'ONU-Habitat a la revisió temàtica de l'ODS 11 durant el Fòrum Polític d'Alt Nivell 2018, celebrat a Nova York del 9 al 18 de juliol per a l'avaluació i seguiment de l'Agenda 2030. Amina J Mohammed, subsecretària general de Nacions Unides, Maimunah Mohd Sharif, directora executiva d'ONU-Habitat i Secretària General Adjunta de Nacions Unides i Hardeep Singh Puri, President del Governing Council d'ONU-Habitat van presentar l'informe.
  L'Informe del Secretari General sobre el Progrés de la Implementació de la Nova Agenda Urbana va ser un altre de les fites presentats per ONU-Habitat en el Fòrum d'Alt Nivell. Tots dos Informes s'han realitzat amb el suport de l'Agència Andalusa de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AACID). Publicat a:
  ONU-HABITAT EN EL HLPF 2018
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans