Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • Veure imatge de ODS (nova finestra)
  29/03/2019
 • Veure imatge de Fotos del dia de la Gala de Piña Colada (nova finestra)
  10/11/2018
  Dissabte dia 10 de novembre de 2018, s'ha celebrat la gala final d'entrega dels premis del Festival Metropol'His i GlobaL'H als cinemes Filmax Granvia. El primer premi del Festival GlobaL'H de cooperació internacional ha estat pel curt belga "Fifo" de Sacha Ferbus, sobre el malbaratament dels aliments als supermercats. El segon premi ha estat per a "White" de David Moya, sobe racisme.
  El Festival Metropol'His, on en 48 hores s'ha d'escriure el guió, triar localitzacions i rodar un curt de 5'  a partir de 3 premisses, aquestes aquest any eren l'aparició de L'Hospitalet ja sigui com a història argumental, una frase o una acció; un cactus i la frase "els dimecres són els nous divendres". El primer premi i el guardo del públic ha estat pel curt "Púas", d ‘Ángel Jiménez, el segon premi pel curt "Aqui mano jo", de Sònia Roríguez.. I el premi d'animació ha estat per "Aazar" d'Alberto Rodríguez sobre els nens refugiats.
   


  NotíciaL'Hdigital
  - Guanyadors del festival GlobaL'H i MetropoL'His 2018

  Diapositives per Piña Colada

  Aquí podeu veure el vídeos: METROPOL'HIS GLOBAL'H 

  VÍDEO general del Festival
 • Veure imatge de Exposició ODS al vestíbul de l'IES (nova finestra)
  08/11/2018
  Al vestíbul de l'IES Pedrforca l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut disfrutar alumnes, professors, i personal del centre, així com de la xerrada sobre els objectius (ODS)
   
   
  "La planificació a llarg termini no és pensar en decisions futures, sinó en el futur de les decisions presents"   (Peter Drucker)
 • Veure imatge de Fotos de la cloenda (nova finestra)
  08/11/2018
  Hem celebrat la cloenda de los talleres  “Apropat a l’Àfrica Subsahariana” a l' EMMCA.
  15 tallers de música i dansa africana que s'han realitzat a l'EMMCA  amb l'objectiu de conscienciar sobre la defensa dels Drets Humans i de la Cooperació Internacional i difondra-ho  entre la comunitat educativa de la ciutat de L'Hospitalet.

   El taller vol treballar la situació sociopolítica i econòmica dels països en vies de desenvolupament i  valorar l'impacte que pot tenir la Cooperació al Desenvolupament en aquestes zones. El taller esta adreçat als centres educatius de secundària i batxillerat de L'Hospitalet i als estudiants de la Escola Municipal de Música de L'Hospitalet (EMMCA)

  Les activitats programades per aquest taller son:

  Activitat 1 -Aproximació a la musica Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat consisteix en donar a conèixer instruments típics de l'Àfrica de forma interactiva realitzada per tècnics en cooperació al desenvolupament i musics africans

  Activitat 2 - Aproximació a la dansa Africana. Adreçada a alumnes de 1r a 4t d'ESO i Batxillerat , consisteix en una actuació per una ballarina de danses africanes.

   

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans