Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • Veure imatge de Cartell (nova finestra)
  19/12/2017
  El passat 19 de desembre de 2017 a les 18:30h, va tenir lloc a l'edifici de Ca n’Arús de L'Hospitalet de Llobregat, una Taula Rodona per a l 'intercanvi d'experiències en residus sòlids i reciclatge Hospitalet i Maputo, amb la participació de l' expatriada de ESF a Maputo i la Directora de l'associació Solidança. La taula va estar moderada per la cap del Servei de cooperació internacional d' AMB i presentada pel Director del Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L'Hospitalet, Nicolás Cortés Rojano. Es van debatre temes sobre la GRSU a la ciutat de Maputo i a Hospitalet, es van analitzar diferents situacions oposades a Nord i Sud. A més, es va transmetre informació sobre les condicions de treball en matèria de GRSU a Moçambic i els interessos de les autoritats locals per al desenvolupament d'aquesta àrea. Va comptar amb una participació activa d'uns 20 assistents que van aportar les seves perspectives i experiències de Nord i Sud. Informació complementària En l'àmbit d'aquest projecte, Millora de la Gestió dels Residus Sòlids Urbans, finançat per l' Ajuntament de l' Hospitalet, es va presentar dues peces de material audiovisual sobre les activitats del projecte principals: 1. Una visió propera al treball diari de la cooperativa de la sòcia local Comsol, mostrant el seu dia a dia, els seus inicis, els seus interessos com a cooperativa i la seva visió a futur a la ciutat de Maputo. 2. Acompanyament del dia a dia dels operadors del soci local Kutenga en la recollida primària al barri de Maxaquene C. L' abans i el després, els reptes i la importància del seu treball al barri. D'altra banda, es va presentar una exposició de fotografia sobre les activitats del projecte que va quedar inaugurada i va poder ser visitada durant el període de les festes. Aquest material va ser produït gràcies a la col·laboració d'un voluntari en terreny, que es va desplaçar a Maputo durant 3 mesos i va aportar la seva experiència i visió. A més, l' expatriada va exposar l'activitat general de ESF a Maputo i el treball diari amb les sòcies locals, autoritats locals i població en GRSU en el Districte de KaMaxaquene i també, els reptes presents i futurs. Per la seva banda, l'associació Solidança, va explicar la seva experiència i activitat des del seu inici a Hospitalet des de fa 20 anys en el seu treball sobre reinserció sociolaboral i formació professional per a persones en situació de vulnerabilitat social. En aquest punt ambdues organitzacions van coincidir a posar en alça el treball amb les comunitats vulnerables per a la seva integració en la vida professional. Al final de l'esdeveniment, els assistents van tenir accés a material informatiu sobre el projecte i la seva activitat en sensibilització.
 • Veure imatge de Per veure les fotos clicar la IMATGE (nova finestra)
  12/12/2017
  Una vegada reunit el jurat de la IV edició del Taller Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global el 19 de setembre a les instal•lacions de Ca n’ Arús i escollits el guanyadors s'entregaran el premis el dia 12 de desembre a les 18h a l'Auditori Barradas de L'Hospitalet.
  Totes les vinyetes premiades s’editaran durant l’any 2018 en la publicació Vinyetes a l’Escola per la Solidaritat


  La notícia de l'acte en Televisió L'H
 • Veure imatge de Dia de l'acte (nova finestra)
  21/11/2017
  Francesc Belver i Valles , tinent d’alcaldia de l’Àrea de Coordinació i Planificació Estratègica de l'Ajuntament de L'Hospitalet  i Anna Balletbópresidenta de laFundació Internacional Olof Palme, ens conviden a la conferència Escolta Catalunya, escolta Espanya, a càrrec del senyor Francesc de Carreras, catedràtic de dret constitucional i del senyor Juan José López Burniol, vicepresident de la Fundació Bancària La Caixa.
 • Veure imatge de Fotos del dia de la Gala (nova finestra)
  13/11/2017
  El festival MetropoL’His GlobaL’H arriba a la seva fi amb una Gala plena de sorpreses

  Després d’una edició carregada d’emocions el festival arriba a la seva fi i ho celebrem amb una gala plena de sorpreses. Hem rebut curtmetratges d’arreu del món sota els valors del GlobaL’H, curts d’alta qualitat que ens fan reflexionar sobre els Drets Humans, i hem rodat els curts de la reconeguda categoria MetropoL’His en un cap de setmana de nervis i acció. El jurat ja te un veredicte i ha arribat l’hora de conèixer-lo.

  En aquest esdeveniment tant assenyalat, dins la categoria del GlobaL’H, veurem projectats els curts guanyadors i es lliuraran els següents premis: Menció especial premi d’animació, el 2n premi curts de cooperació pel desenvolupament i el 1r premi curts de cooperació pel desenvolupament. De la categoria MetropoL’His podrem veure projectats tots els curts elaborats en 48 h per les joves participants de la categoria MetropoL’His i es lliuraran el Premi a la millor interpretació, el Premi al 2n millor curtmetratge MetropoL’His XII i el Premi MetropoL’His XII L’Hospitalet Experience. Durant la gala, el públic haurà de decidir quin dels curts elaborats en 48 h integra millor les tres premisses: l’espai Tecla Sala, una harmònica i la frase “és una bèstia parda!”, el curt amb més vots serà el guanyador del Premi del Públic.

  La gala dinamitzada per l’actor Txiki Blasi, comptarà amb la presència de varies cares conegudes.

  Aqui podeu veure els PREMIS i els premiats
  +Fotos

  L'H digital :Un documental sobre els joves sahrauís, guanya el Festival GlobaLH


  Vídeo del Festival

  +Notícies
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans