Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • Veure imatge de Foto 1è premi (nova finestra)
  01/12/2015
  El dia 1 de desembre de 2015,  tindra lloc al Centre Cultural Metropolità Tecla Sala de la ciutat, el lliurament dels premis de la III edició del Premi Còmic pels Drets Humans i la Ciutadania Global, al qual opten els treballs elaborats per les escoles de primària de L'Hospitalet 2015. Els premis es van resoldre pel jurat integrat per persones de reconegut prestigi, com Antoni Guiral, de FICOMIC, Albert Monteys, dibuixant de còmic, Josep Lluís Alay, de la Diputació de Barcelona, Xavier López, de la Fundació Solidaritat UB, i Nicolas Cortés, del Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L'Hospitalet.

  Podeu veure el vídeo de l'acte AQUÍ
  +informació
  El guanyadors alumnes del Jaume Balmes
  Resenya de l'acte en Butlletí dels governs locals i Europa,  de la Diputació : http://www.diba.cat/web/ri/butlletins/-/newsletter/30738801/24
 • Veure imatge de Postal presentació DVD (nova finestra)
  18/11/2015
  Acte de presentació del vídeo que aplega els millors curtmetratges i videoclips del Festival MetropoL'His - GlobaL'H que han estat premiats en alguna modalitat.

  El MetropoL'His junt amb el GlobaL'H,  ha recullit teballs de gran nivelll, fets per un jovent amb esperit crític i moltes coses per expressar.

  Us lliurarem un exemplar del DVD als assistents
 • Veure imatge de PDCI - L'H 2016-2019 (nova finestra)
  17/11/2015
  El municipi de L'Hospitalet sempre ha estat sensible en front de les tasques de cooperació internacional pel desenvolupament, compartint projectes amb algunes ciutats de centre Amèrica,  l'Ajuntament de L'Hospitalet,  va ser pioner en disposar d’un pressupost exclusiu dedicat a la solidaritat internacional. Per assolir els seus objectius en matèria de cooperació i solidaritat hem caminat de la mà de les ONG’s de la ciutat, que amb la seva complicitat, col·laboració i tenacitat ens permeten avançar dia a dia fent de l’Hospitalet una ciutat més compromesa.
  Amb aquest motiu es presenta el document de treball basic del Pla Director de Cooperació Internacional, amb la voluntat de que a partir d’aquí s’obri un procés participatiu que ens porti al document definitiu, que aprovarem el proper any 2016.

  Aquí teniu el link al streaming pel dia de l’acte: https://youtu.be/40I6zc6k6L0
 • Veure imatge de Jurat (nova finestra)
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans