Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 
 • Portada Veure imatge de Publicació del llibre  Brújulas sobre África (nova finestra)
  16/03/2021

  L'imaginari sobre Àfrica dóna un enfocament mitològic, distorsionat o a vegades paternalista, que es remet a una vella idea d'Àfrica. I amb l'objectiu d'ajudar a entendre les realitats africanes i canviar l'imaginari, hi ha sorgit el projecte Africaye, i la publicació del llibre Brújulas sobre África, mitjançant el suport de les ciències socials, la història, l'economia o la ciència política.

 • AESE i la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia lliuren 2.880 litres de llet a Creu RojaVeure imatge de AESE i la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia lliuren 2.880 litres de llet a Creu Roja (nova finestra)
  12/02/2021

  L'Agrupació Esportiva Santa Eulàlia i la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia hi han entregat al Banc d'Aliments de la Creu Roja de L'Hospitalet quatre palets de llet, després d'una recollida de donatius destinada a famílies vulnerables, durant la campanya de Nadal.

  Una vegada més, la Milla Urbana i Solidària de Santa Eulàlia i l'AESE a part de la pràctica esportiva s'han compromès amb una campanya solidària que ha estat possible gràcies a l'aportació econòmica solidària dels veïns i veïnes de la ciutat que van respondre a la crida per ajudar a les famílies més vulnerables, que amb la pandèmia han vist agreujada la seva situació econòmica, el resultat ha estat poder lliurar a la Creu Roja els 2.880 litres de llet.

 • Veure imatge de IDHC Premi Solidaritat 2020 (nova finestra)
  29/01/2021

  La Associació in via, galardonada con el Premi Solidaritat 2020. La mención especial medios de comunicación distingue al periodista Joan Roura
  La Associació in via es la candidatura ganadora del Premi Solidaritat 2020, que concede desde 1987 Institut de Drets Humans de Catalunya-IDHC. De les 16 candidaturas presentadas a la convocatoria, el jurado del premio, formado por representantes de organizaciones y activistas de derechos humanos, ha reconocido el trabajo en defensa de los derechos de las personas que sufren violencia y discriminación, especialmente las mujeres maltratadas.

  El periodista de TV3 Joan Roura reconegut  amb una menció especial, és redactor d’internacional dels serveis informatius de TV3, especialitzat en l'Orient Mitjà, ha cobert com a enviat especial els conflictes de la regió des dels anys 80.

  El president de l'IDHC, David Bondia, ha assenyalat que les cròniques de Roura tenen "una sensibilitat especial per abordar les realitats de les víctimes invisibles que s’amaguen darrere dels conflictes". L'IDHC reconeix, des del 1998, amb la menció especial Mitjans de Comunicació tant mitjans com professionals que, en l’exercici de la seva tasca divulgativa i informadora, aborden d’una manera clara i decidida la defensa, protecció i promoció dels drets humans

   

 • Veure imatge de Fitxa dels tallers (nova finestra)
  12/01/2021

  El Programa de Cooperació i Solidaritat ofereix de nou l'any 2021 els tallers audiovisuals de cinema cooperatiu "EngLHoba't".
  Taller que vol fomentar la reflexió dels i les joves sobre què vol dir cooperar per un món global més just. El taller es fa a través de l'audiovisual, amb la intenció de què les joves i els joves valorin els Drets Humans, la Cultura de la Pau, la Convivència i la Cohesió Social com a fites reals i vivencials. Volem donar eines per tal que les persones joves tinguin consciència dels seus prejudicis i estereotips i teixir una societat més justa i igualitària. Aquesta activitat està programada en el context d'intervenció formativa del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet / GlobaL'H (Festival internacional de curts de Cooperació al Desenvolupament).
  Cada taller és de 4 hores de durada que es faran 2 h cada dia durant 2 dies per l'alumnat de batxillerat i cicles formatius d'IES de L'Hospitalet, també es pot programar com activitat extraescolar oferta per l'AMPA de l'escola o bé en Casal de Joves. Qui participi en els tallers tindrà l'oportunitat de presentar els seus vídeos al Festival que se celebrarà a la nostra ciutat el dia 14 de novembre 2021. Aquesta edició l'oferim presencial o en format virtual o bé farem un mix segons les necessitats del moment. També podeu consultar clicant la imatge l'estat de les reserves.

  Per trobar més informació: INTRO i per fer la reserva  AQUÍ

Pàgina de resultats: 1 2 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans