Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • Veure imatge de Alumnes observant l'exposició (nova finestra)
  23/10/2020

  Presentació de la exposició Xauen, la ciutat blava. Xauen és una ciutat santa de les muntanyes del Rif, una joia arquitectònica del Nord del Marroc ha estat sempre un centre d’irradiació cultural i religiós i en una grant part del seu urbanisme i de la seva societat ha quedat reflectit es seu passat andalusí.
  Les fotografies de Ahmed Balamine Alami, considerat un gran artista en Xauen, consigue destacar la belleza de la ciudad.

  Aquí teniu la mostra de l'exposició al Col.legi Xaloc

   

 • Veure imatge de Cartell (nova finestra)
  14/10/2020

  Casa Àfrica dintre del Foro Agenda 2030, que tenen la intenció de recolzar el compliment dels objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), organitza una sèrie d'activitats per donar a conèixer les diferents iniciatives en àmbits com l'educació, la sanitat, la igualtat de gènere, el creixement econòmic compartit, el desenvolupament sostenible, la reducció de la pobresa i les desigualtats. Us presentem una d'aquestes activitats: Presentació de l'XI Premi d'assaig POR EL TRABAJO DECENTE EN ÀFRICA. El paper de les organitzacions sindicals en el centenari de l' OIT.

 • Veure imatge de 2020 Infografia del Festival (nova finestra)
  10/10/2020

  Les premisses que es demanen pel rodatge dels curtmetratges es presentaran via ZOOM. Els participants rebran un enllaç per a poder entrar a la sala. En aquest acte es proposaran 3 premisses i els equips votaran la que més els agradi per escrit o aixecant la mà.

  Una vegada finalitzada la sessió, les premisses escollides se'n pujaran a les xarxes socials i seran visibles per a tothom. A partir de llavors els equips tindran 48 hores per a gravar els seus curts.

 • Veure imatge de El curs (nova finestra)
  09/10/2020

  INTRODUCCIÓN contextualización África y el curso (de 18 a 19h30)

  Us anirem mostrant el material de les diferents sesions del curs.

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans