Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
 • Veure imatge de Foto de la primera reunió (nova finestra)
  04/08/2020
  El passat desembre de 2019 vam celebrar la primera trobada per a la confecció del Pla Director de Cooperació per a la Justícia Social Global 2020-2023, amb ella es donaria inici a una sèrie de reunions per confeccionar un document de consens entre la nostra administració municipal i el conjunt d'ONG a L'Hospitalet. Després de diverses reunions presencials i diverses telemàtiques, durant la Pandèmia, s'han acordat algunes línies mestres que tindrien efectes sobre el procés d'elaboració posterior; marcant-se molt clarament una línia troncal amb els ODS, Agenda 2030, i transversalment vinculada als DDHH. El passat 28 de juliol es va realitzar l'última sessió de treball, on es va debatre un esborrany previ al Pla per compartir amb els actors que van intervenir en el procés participatiu. Es va acordar disposar d'un document final per a setembre, que exposar i debatre més àmpliament, així com consensuar amb els diferents grups polítics de la ciutat.
 • Veure imatge de Cartell (nova finestra)
  31/07/2020
  Joves per la Igualtat i la Solidaritat juntament amb l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, convoquen de nou el Festival de curtmetratges de L'Hospitalet 2020,  amb dues categories:

  VII GLOBAL Festival Internacional de Curts de Cooperació. Es tracta d'un concurs Internacional de curtmetratges de ficció i animació de màxim 15 minuts filmats a partir del 2015. Els curtmetratges han de promoure la defensa dels Drets Humans, la Cultura de la Pau, la convivència o la cohesió social.
  XV METROPOLIS Festival de Curts 48h. És un concurs on disposes de 48 hores per escriure el guió, triar les localitzacions, realitzar la planificació, dirigir, actuar, rodar, muntar i editar un curtmetratge de màxim 5 minuts, a partir de 3 premis

  Vídeo de la presentació
  Consulta aquí les bases del Festival:
  Metropolis

  Inscriu-te!:
 • Veure imatge de Portada (nova finestra)
  01/07/2020

  Aquesta és la cinquena edició de la publicació del còmic “Vinyetes a l’escola per la solidaritat". 

  Aquest any us presentem virtualment el llibre de còmic a través d'un esdeveniment a Facebook
  Podreu gaudir d'un vídeo on coneixereu als guanyadors i els seus treballs i a alguns dels dibuixants consolidats que han participat a fer possible aquesta publicació.

  El còmic: Vinyetes a l'escola per la Solidaritat (Si teniu problemes per obrir-lo canvieu de navegador)

  Vídeo de presentació del còmic

  Butlletí de la Diputació de Barcelona#Internacional Diba 24/07/2020

 • Veure imatge de El cartell de l'exposició (nova finestra)
  17/06/2020

  Presentació de la exposició Xauen, la ciutat blava. Xauen és una ciutat santa de les muntanyes del Rif, una joia arquitectònica del Nord del Marroc ha estat sempre un centre d’irradiació cultural i religiós i en una grant part del seu urbanisme i de la seva societat ha quedat reflectit es seu passat andalusí.
  Les fotografies de Ahmed Balamine Alami, considerat un gran artista en Xauen, consigue destacar la belleza de la ciudad.

  Finançada per l'Ajuntament de L'Hospitalet i la Diputació de Barcelona

  L'exposició en un vídeo

  A través del facebook  del Centre Cultural Collblanc - La Torrassa

  #InternacionalDiba 24/07/2020

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans