Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
 • Presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021 Veure imatge de Presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021  (nova finestra)
  11/10/2021
  El dia 15 d'octubre a les 19 h, a l'iFP Planeta de L'Hospitalet, tindrà lloc la presentació del Festival de Curtmetratges de L'Hospitalet 2021.
  Durant la presentació es faran públiques les tres premisses que han de seguir tots els curtmetratges rodats dins la categoria Metropolis.
   
  El Festival té també la categoria Global VIII-Curts Internacionals de Cooperació, a la qual poden presentar-se els curtmetratges i/o obres d'animació originals que estiguin filmades a partir de 2018, la durada màxima de les quals sigui de 15 minuts, incloent-hi títols de crèdit. El contingut pot ser documental o de ficció. L'edat de les persones participants en la data de finalització de les seves obres ha de ser de 35 anys o menor. Les obres presentades hi han de promoure un o més dels següents temes: la defensa dels Drets Humans, la cultura de la pau, la convivència i la cohesió social, així com els objectius de desenvolupament sostenible (ODS). 

   

 • Beirut, un any desprésVeure imatge de Xerrada “Beirut, un any després” (nova finestra)
  22/09/2021

  Ús animem a assistir a la xerrada “Beirut, un any després”, a càrrec dels periodistes Tomas Alcoverro,  Andrea López i el cooperant Xavier Barreda.

  El periodista Tomás Alcoverro ens explica la situació de Beirut, després que ha patit diverses revoltes populars, una greu crisi econòmica, la pandèmia de la COVID-19 i l'explosió de l'agost 2020.
  Tomás Alcoverro és un prestigiós periodista i escriptor català que resideix a Beirut des de 1970 i va ser condecorat amb la Creu de Sant Jordi i ha rebut el Premi Ofici de Periodista, atorgat pel Col·legi de Periodistes de Catalunya.
  No us la perdeu!!!!
  Cal reserva previa al formulari d'assistència
  Tindreu disponible a la pàgina de Facebook de Cooperació de l'Ajuntament de L'Hospitalet una connexió en temps real en línia.

  Vídeo de l'acte

 • Buscador del tallerVeure imatge de Taller: Conseqüències socio-econòmiques de la pandèmia COVID-19 en els països del Sud Global (nova finestra)
  03/08/2021

  El taller "Conseqüències socio-econòmiques de la pandèmia COVID-19 en els països de Sud Global", té dues parts: una exposició que descriu com la pandèmia ha afectat Amèrica Llatina i l'Àfrica en diferents aspectes socials, com la pobresa, en termes genèrics, la seguretat alimentària, l'accés a l'aigua, la prevalença d'altres malalties transmissibles, els drets humans, l'educació, el treball infantil, el matrimoni infantil, les dones i les poblacions vulnerables com són les poblacions migrades i les indígenes; i d'una xerrada per reflexionar sobre l'exposició, abans i després d'haver-la vist. Les reflexions es treballaran amb els professors i en un col·loqui posterior amb la investigadora Núria Pedrós de la Universitat Politècnica de Catalunya.

  L'exposició estarà a l'escola per un període de quinze dies i la xerrada-col·loqui dirigida a 3r o 4t d'ESO, d'una hora de durada es farà a les instal·lacions de l'escola, prèvia reserva de dia i hora. Tenim disponibles a un màxim de 8 tallers, entre el gener i el maig de l'any 2022.

  El formulari de reserva a través d'aquest enllaç

 • El cartell del FestivalVeure imatge de Festival de curtmetratges de L'Hospitalet  2021 (nova finestra)
  22/07/2021
  Joves per la Igualtat i la Solidaritat juntament amb l'Ajuntament de L’Hospitalet de Llobregat, convoquen de nou el Festival de curtmetratges de L'Hospitalet 2021,  amb dues categories:

  VIII GLOBAL Festival Internacional de Curts de Cooperació. Es tracta d'un concurs Internacional de curtmetratges de ficció i animació de màxim 15 minuts filmats a partir del 2015. Els curtmetratges han de promoure la defensa dels Drets Humans, la Cultura de la Pau, la convivència o la cohesió social.
  XVI METROPOLIS Festival de Curts 48h. És un concurs on disposes de 48 hores per escriure el guió, triar les localitzacions, realitzar la planificació, dirigir, actuar, rodar, muntar i editar un curtmetratge de màxim 5 minuts, a partir de 3 premisses.

  Vídeo de la presentació
   
  Inscriu-te!:
   
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5  ... 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans