Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
 • Veure imatge de Premi Solidaritat 2019 (nova finestra)
  09/12/2019
  En reconeixement al treball sobre el Drets Humans s'obren les candidatures per presentar-se al Premi Solidaritat 2019
  El Premi recull el treball fet per les persones, entitats i col•lectius en la defensa dels Drets Humans.
 • Veure imatge de Foto del dia del festival (nova finestra)
  22/11/2019
  570 alumnes de 5è i 6è de primària han fet diferents tallers per aprendre a elaborar un còmic on plasmar diferents valors relacionats amb la solidaritat, la pau, l’amistat o la convivència, entre d’altres. El còmic guanyador d’aquesta 5a edició dels premis del Taller de còmic pels Drets Humans, denuncia el sexisme i el bullying a l’escola.
  Durant aquest any, el Programa de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament ha organitzat a 14 centres de primària de la ciutat, 23 tallers sobre drets humans. El còmic es presenta així com a mitjà d’expressió per tractar diversos temes.
  El Teatre Joventut ha estat l’escenari de l’acte d’entrega de premis. Enguany tres alumnes de l’escola Menédez Pidal, la Neus, Izan i Daniel, han estat els guanyadors d’aquesta edició. Les vinyetes expliquen històries que parlen del sexisme i el bullying i han animat als altres nens a ser com són.
  El director del Programa de Cooperació de l’ajuntament, Nicolás Cortés, ha explicat que “fa 10 anys vam tenir la idea d’unir els còmics amb valors i drets humans. Primer formem els nens i nenes en l’elaboració de còmics perquè després hi plasmin temes con el racisme, la convivència, l’amistat o els drets humans”. Els còmics es publiquen posteriorment en un llibre on col•laboren dibuixants de prestigi.

  La notícia de la gala i dels premiats en L'H digital

  Televisió LH
 • 15/11/2019
  L'Ajuntament de L'Hospitalet presenta en Smart City Expo World Congress la seva implicació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible, i la seva implicació en la promoció de la innovació social i en crear un futur millor per a les ciutats i els seus ciutadans a tot el món. També el Programa de Cooperació i Solidaritat de l'Ajuntament de L'Hospitalet donarà a conèixer les activitats que en pro dels ODS i de l'educació sobre els ODS ha fet a les escoles, així com altres activitats realitzades pel Programa que volen impulsar el desenvolupament humà i la Cooperació.

  Vídeo de presentació
 • Veure imatge de Foto del dia de la Gala de Piña Colada (nova finestra)
  12/11/2019
  Ha tingut lloc als cinemes Filmax Gran Via de L'Hospitalet,  la Gala Final d'entrega dels premis del Festival Metropolis i Global. El primer premi del Festival Gobal, que compren curts de cooperació internacional ha estat pel curt d’animació PATCHWORK, de Maria Manero Muro. El segon premi de curts de cooperació ha estat per a Esculpiendo en la memòria de Rubén Seca i el 1r premi Global de curts de Cooperació Internacional és per 27 Minutos de Fernando González Gómez.

  La segona categoria del Festival, Metropol'His, on en 48 hores s'ha d'escriure el guió, triar localitzacions i rodar un curt de 5' a partir de 3 premisses. Els premis han estat: el premi a la millor fotografia, per a per a Jessica Sibina del curtmetratge Te Quiero Lucía. El premi al millor guió per a Ricardo Quispe, Ramón Carmona, Gregorio Zurita del curtmetratge Vidas Escondidas. Premi d’interpretació per a Maria Rosa Bonet protagonista d’Acromatopsia. premi a la millor direcció és per Eric Yanguas director del curt Hipocampo. Premi al 2n millor curtmetratge del Metropolis, No soy Normal de Claudia Vizuete i 1er Premi Metropolis es per Hipocampo de Eric Yanguas
Pàgina de resultats: 1 2 3 4 5 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans