Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 
 • Veure imatge de Foto de la xerrada (nova finestra)
  29/03/2019
  Al vestíbul de l'IES Santa Eulàlia l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut disfrutar alumnes, professors, i personal del centre, així com de la xerrada sobre els objectius (ODS)  

  La notícia a la web de l'IES  
   
  Objectiu 4: Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida per a tots
 • Veure imatge de Endavant solidaris! pàgina 1 (nova finestra)
  20/03/2019
  El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global i aquests quatre anys, han suposat noves accions i també reivindicacions de la història més recent, “30 anys de cooperació internacional 1986-2016”. Han estat temps de reflexió sobre models de cooperació, sobre eficàcia de l’ajuda, també de treball conjunt amb els ciutadans que cooperen internacionalment, ja que la ciutat, el municipi, no tan sols és una realitat administrativa i institucional, és la suma dels seus ciutadans. En el nostre cas, la cooperació de L’Hospitalet és també la història de petits col·lectius solidaris, ONG i teixit educatiu, cultural o esportiu.
  El Pla director L’H 2016-2019, Cooperació internacional és justícia global ja va suposar un pas més en el compromís de L’Hospitalet per la justícia social global, que els diferents pressupostos i accions s’han encarregat de corroborar. S’ha fonamentat en tres elements clau: desenvolupament, participació i sensibilització. Tot plegat, dins d’un context internacional on es debaten nous objectius de les Nacions Unides, l’Agenda 2030 i els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
  Aquesta síntesi recull algunes de les activitats d’aquests anys: treball honest i sostenible, valors i pedagogia, més de 50 xerrades i exposicions als centres educatius de la ciutat, compromís i seguiment dels ODS. Els nostres criteris sorgeixen en paral·lel a aquest debat. També cal tenir en compte el conflicte siri i la corresponent ajuda al territori i la solidaritat amb els refugiats.
  Nous temps per a la cooperació internacional municipal, que donen lloc a noves fortaleses. Motivació ciutadana   Endavant solidaris!!!!!!
  lhdigital.cat
 • Veure imatge de Xerrada (nova finestra)
  15/03/2019
  Al vestíbul del col•legi Tecla Sala l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut disfrutar alumnes, professors, i personal del centre, així com de la xerrada sobre els objectius (ODS)
   
  EN CIFRAS:
  91%
  La matriculación en educación primaria en los países en desarrollo ha alcanzado el 91%
  57 millones
  Aún así, 57 millones de niños de edad primaria permanecen fuera de la escuela, más de la mitad de ellos en África subsahariana
  1 de cada 4
  En los países en desarrollo, una de cada cuatro niñas no asiste a la escuela
  50%
  Aproximadamente la mitad de todos los niños no escolarizados en edad de asistir a la escuela primaria viven en zonas afectadas por conflictos
  103 millones
  103 millones de jóvenes en el mundo carecen de habilidades básicas de alfabetización, y más del 60% de ellos son mujeres
  6 de cada 10
  A nivel mundial, 6 de cada 10 niños y adolescentes no están logrando un nivel de competencia mínima en lectura y matemáticas
 • Veure imatge de Col•legi Pineda (nova finestra)
  19/02/2019
  Al vestíbul del Col•legi Pineda l’exposició  Ciutats per la justícia global: una visió dels objectius de desenvolupament sostenible la han pogut gaudir alumnes, professors, i personal del centre, així com la xerrada sobre els objectius (ODS)

  "Objectiu 4. Garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat i promoure oportunitats d’aprenentatge durant tota la vida per a tothom"

   
Pàgina de resultats: 1 2 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans