Notícies

Estic a:

Actualitat

Pàgina de resultats: 1 2 3 
 • Veure imatge de Cronologia dels actes (nova finestra)
  08/10/2019
  Els curtmetratges que es presentan al Festival han de seguir tres premisses que es faran públiques aquest divendres dia 11 d'octubre a les 19 h, dia  de  l’acte  de  presentació  del  Festival, a l’Auditori de les instal·lacions de IFP Planeta a L’Hospitalet.

  PREMISSA NÚMERO 1:Haurà d’aparèixer en el curtmetratge, ja sigui en imatge, text o argument, la ciutat de L’Hospitalet de Llobregat, tenint pes en el desenvolupament de la història.
  PREMISSA NÚMERO 2:La fraseque es digui als/les participants haurà d’aparèixer en l’obra.
  PREMISSA  NÚMERO  3:L’acció  o  objecte  que  es  digui  als/les  participants  haurà d’aparèixer en el curtmetratge.*Totes les premisses han d’estar ben integrades en la narració de la història.

  Al Festival Internacional de Curts de Cooperació, Global,  poden presentar-se els curtmetratges o obres d'animació originals que estiguin filmades a partir de 2016, la durada màxima de les quals ha de ser de 15 minuts, incloent títols de crèdit. El contingut pot ser documental o de ficció.  L'edat  de  les  persones  participants  en  la  data  de  finalització  de  les  seves obres ha de ser de 35 anys o menor. Les obres presentades han de promoure un o més  dels  següents  temes:  la  defensa  dels  Drets  Humans,  la  cultura  de  la  pau,  la convivència  i  la  cohesió  social,  així  com  els  objectius  de  desenvolupament sostenible (ODS).
 • Veure imatge de Dia del recital (nova finestra)
  02/08/2019
  Magda Bello, ens ha ofert una mostra dels seus poemes i ens hi ha delectat amb la seva lectura amb un gran èxit de concurrència.
 • Veure imatge de Magda Bello (nova finestra)
  10/07/2019
  Magda Bello, ens oferirà una mostra dels seus poemes i de la seva cultura.
  Magda Bello, 2 de agosto (1976), Masaya/Nicaragua. Escribe poemas desde su niñez. Bello realizó estudios de economía, teología, fue directora de proyectos en Visión Europea Grupo SIEN y en la actualidad empresaria. Entre sus obras se destacan:
  Poemarios
  -"No hay pasada a Catarina. Poesia en tiempo real (Premio Internacional de Poesía Rubén Darío 2018)
  - “Memorias Dispersas”(2016)
  - "EMILY" en homanaje a la célebre poeta norteamericana Emily Dickinson (2017)
  - "Tras la Huella del Príncipe” (2017).
  Forma parte de Antología:
  - "Mil poetas y artistas por Palestina" del escritor español Xavier Susperregui
  - "Antología del Cisne" (2017) de la Sociedad Nicaragüense de Jóvenes Escritores
 • Veure imatge de Cartells de la festa al llarg dels anys (nova finestra)
  12/06/2019
  La Festa de la Diversitat 25 anys després del seu naixement, de la mà de la Comissió de Festes de Collblanc-La Torrassa vol donar a conèixer la riquesa cultural que convivia als barris amb l'arribada dels veïns i veïnes procedents d'altres països i continents. Quan en parlem, pensem en un esdeveniment que enguany compleix el vint-i-cinc aniversari, La Festa de la Diversitat té un objectiu festiu, però també solidari i de cohesió social. S’hi comparteixen cultura i diversió amb espais de debat, jocs, tallers, circ, música, teatre i moltes altres activitats educatives i recreatives.
  Tot això posa de manifest que plegats volem crear un espai deconvivència intercultural en el qual hem de continuar treballant, a fi de contribuir a la petjada col·lectiva que entre tots i totes estem construint al nostre barri de Collblanc-la Torrassa.
  La Festa de la Diversitat és una mostra de la riquesa cultural de què disposem, on els infants tenen un paper destacat per la importància de l’educació en valors, essencial
  per a la convivència. És una cita festiva que no oblida les grans qüestions pendents avui a tot el món.
Pàgina de resultats: 1 2 3 
Ajuntament de L'Hospitalet
Amb el suport de:Diputació de BarcelonaL'Hospitalet Drets humans